Workshopuri Mindfulness pentru organizatia/compania ta

Atentie, Constientizare si Rezilienta

Mindfulness este un mod de a imbunatatii starea de bine a angajatilor si a reduce stresul la locul de munca. Invatand sa practicam mindfulness putem creste rezilienta emotioanala, antrenandu-ne atentia sa stea focusata pe cum simtim, gandim si actionam moment dupa moment.
Organizatiile care ofera angajatilor cursuri de mindfulness vor obtine a mai buna colaborare intre acestia, productivitate si performanta crescute.

Programe oferite de Centrul de Practica in Mindfulness:

1. One day Workshop / Curs de o zi
“O introducere in mindfulness”

2. Two days workshop / Mindfulness la munca
“Sa integram mindfulness in viata profesionala”

Workshopul de o zi – introducere in teoria si aplicatiile mindfulness; echipa ta va invata cateva tehnici si instrumente care sa ii ajute sa devina mai prezenti, mai ancorati in viata lor profesionala si personala, mai eficienti si productivi.

 

Workshopul de doua zile – vom aprofunda teoria si aplicatiile mindfulness; participantii vor invata cum pot face fata mai usor situatiilor dificile, obstacolelor si factorilor stresanti, cum pot cultiva compasiunea si cum practica constanta mindfulness le poate imbunatati viata in general.

Beneficii ale practicii mindfulness la munca:
– imbunatatteste starea de bine si sanatatea
– reduce absenteismul starea de tensiune
– reduce stresul si anxietatea
– creste focusul, concentrarea si memoria
– creste gradul de satisfactie legat de munca
– dezvolta abilitati ca inteligenta emotionala

Mindfulness este una din cele doua abilitati esentiale pentru secolul 21 (INSEAD School of Business) conform Harvard Business review

X